Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Tα σπουργιτάκια που είδαν ψυχουλάκια




Ο "Τάκης" άκουσε ότι το ΣΥΡΙΖΑ να καταγγέλει ότι υπάρχει «γαλάζιο ταμείο» γα την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας. Δε μπορεί, σκέφτηκε, κάτι θα ξέρουν, αύριο θα γίνουν κυβέρνηση. 
Κι έτσι αποφάσισε να κάνει την πρόταση σε όσους βουλευτές ήξερε. Αλλά επειδή δεν ήθελε να πάει στα γραφεια τους, να καρφωθει, επέλεξε το μόνο ασφαλή τρόπο προσωπικής επικοινωνίας. Το facebook.

"Η κρίση είναι ευκαιρία σκέφτηκε και οργάνωσε το σχέδιο περιμένοντας ένας να τσιμπήσει. πχ για ΤΡΙΑ εκατομμυρίων ευρώ. Αμέσως μετά θα πήγαινε σε γνωστό του που έχει παρτίδες με τη ΝΔ, όλο και κάποιον θα είχε, και θα του έλεγε: 

«Σου έχω βουλευτή έτοιμο να ψηφίσει για πρόεδρο, αλλά θέλει ΤΕΣΣΕΡΑ εκατομμύρια.» Εκείνος θα έμενε με το στόμα ανοιχτό. «Μα τι διαφθορά είναι αυτή γαμώτο». θα απαντούσε και θα προσέθετε: «Επειδή όμως το θέμα είναι σοβαρό θα μιλήσω με τους 'πάνω'»
.
Αμέσως μετά θα έπαιρνε τηλέφωνο σε έναν 'επάνω' στον οποίο είχε εμπιστοσύνη:
-Έχω  βουλευτή έτοιμο να ψηφίσει για πρόεδρο»
-Μπράβο, ο μεγάλος θα χαρεί πολύ!
-Εγώ ξέρεις πάντα για την παράταξη νοιάζομαι. Αλλά υπάρχει ένα ζήτημα που πρέπει να λυθεί.
-Πες το κι έγινε με τέτοια καλά νέα που φέρνεις!
-Θέλει ΠΕΝΤΕ εκατομμύρια.

Ενεός ο ενδιάμεσος που είναι όμως μπασμένος στα πράγματα παίρνει τηλέφωνο σε αυτον που νομίζει ότι κρατά το «αφανές ταμείο»:
-Υπάρχει πράγματι αυτό το μυστικό ταμείο» για την εκλογή προέδρου; Γιατί έχω μία βουλευτή έτοιμη να ψηφίσει αλλά θέλει ΕΞΙ εκατομμύρια ευρώ.

Κλείνοντας το τηλεφωνο το «ταμείο» θα μονολογούσε:
Στα ΕΠΤΑ εκατομμύρια η ψήφος για τον πρόεδρο κι είμαστε στην αρχή ακόμη. Σκέψου πόσο θα φτάσει το Φλεβάρη…
Ποιος μπορεί να ξέρει για αυτό το ταμείο; αναρωτήθηκε κι άνοιξε τον κατάλογο στο κινητο ίνα πληρωθεί το υπό Ανδρέα Παπανδρέου ρηθέν ότι ΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ



ΤΟ ΒΕ CONTINUED ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΚΑΠΟΥ -ΚΑΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου